The Space Age Office Has Touched Down in London


Workplace Wednesday: Co-Work Model Redesign


The creative architects and interior designers at Penson recently redesigned the London office for Co-Work. The design group infused its signature neon accents and gray base tones in color-blocked ceiling cutouts and wall graphics. Patches of black carpet make the communal work stations—which comprise three seats to a table—feel like private, designated work zones while remaining connected with coworkers.

We’d also like to note Penson’s use of glass: The addition of one glass wall in an otherwise-enclosed room makes the space feel both private but still a part of the action. The motivational mantras printed on the walls are a great example of how a company can reinforce brand identity through a visually and intellectually stimulating work of art.The Space Age Office Has Touched Down in Lindon

Check out the rest of the space here.